Παροχές

Πανόρμου 49-53, Αθήνα   ✆   6987299555 

Μαριάντζελα Βλάμη, Mariangela Vlami | NutriGenetics, Διατροφογενετική | Μοριακός Βιολόγος ΜSc - Γενετιστής, Εξειδίκευση στη Διατροφή και Πρόληψη Παθήσεων
Μαριάντζελα Βλάμη, Mariangela Vlami | NutriGenetics, Διατροφογενετική | Μοριακός Βιολόγος ΜSc - Γενετιστής, Εξειδίκευση στη Διατροφή και Πρόληψη Παθήσεων

ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗ

Το DNA είναι η γενετική μας ταυτότητα. Μας καθιστά μοναδικούς και έχει ισχυρή επίδραση τόσο στην εμφάνισή μας, όσο και στην υγεία μας.

Η επιστημονική γνώση έχει αποδείξει ότι τα γονίδιά μας επηρεάζουν τον τρόπο που ο οργανισμός μας επεξεργάζεται τις τροφές, την αποβολή των τοξινών, την προδιάθεση για χρόνιες παθήσεις.

NutriGenetics σημαίνει Διατροφογενετική

Η Διατροφογενετική είναι μια νέα και εξελισσόμενη επιστήμη που αποτελεί εφαρμογή της Γενετικής στη Διατροφή και μελετά την επίδραση των γονιδίων στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. 

Εστιάζει το βλέμμα της στο άτομο και στα ιδιαίτερα γενετικά του χαρακτηριστικά, τα οποία σχετίζονται με τη διατροφή του, τον μεταβολισμό του, τη γενετική του προδιάθεση και το περιβάλλον στο οποίο ζει. 

Μέσω των αναλύσεων έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε μικρές γενετικές παραλλαγές χαρακτηριστικές για κάθε άτομο, τα SNPs: μονονουκλεοτιδικούς πολυμορφισμούς, που μπορούν να μεταφραστούν σε εξατομικευμένες αποκρίσεις του οργανισμού, μετά την εισαγωγή ορισμένων τροφίμων ή ουσιών.

Η Διατροφογενετική Ανάλυση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που επιτρέπει τη δημιουργία μιας στοχευμένης διατροφικής παρέμβασης για κάθε άτομο, η οποία μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία ή να αποτρέψει την εμφάνιση παθήσεων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία, η υπέρταση, η κοιλιοκάκη, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο καρκίνος και η προσφορά εξατομικευμένης υποστήριξης για αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Ο διατροφογενετικός έλεγχος μας προσφέρει τη δυνατότητα να αναλύσουμε γονίδια μέσω PRS (Polygenic Risk Score). Πραγματοποιείται με δείγματα σιέλου (απόξεση κυττάρων του εσωτερικού της παρειάς), τα οποία λαμβάνονται με μια πολύ απλή, σύντομη και μη επεμβατική διαδικασία. Τα δείγματα στέλνονται προς επεξεργασία σε αξιόπιστα και πιστοποιημένα Εργαστήρια Γενετικής στο εξωτερικό και τα αποτελέσματα παρατίθενται ως ένα πλήρες αρχείο στο οποίο αναλύονται τα ευρήματα. 

Στη Νutrigenetics σας παρέχουμε ανάλυση και ερμηνεία των αποτελεσμάτων και την κατάλληλη υποστήριξη για τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, επιτυγχάνοντας μαζί τον στόχο της εξατομικευμένης γονιδιακής διατροφής.

Με τη Διατροφογενετική Ανάλυση μπορούμε να ελέγξουμε την ικανότητα του οργανισμού μας στα εξής:

Εξειδικευόμαστε στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων του γονιδιακού ελέγχου, με σκοπό την υποστήριξή σας για πλήρη αξιοποίηση της γενετικής πληροφορίας.

Πώς γίνεται;

Ο Διατροφογενετικός έλεγχος πραγματοποιείται απλά, μη επεμβατικά, με δειγματοληψία DNA από τα κύτταρα του εσωτερικού της παρειάς (μάγουλο) και λαμβάνετε τα αποτελέσματα μετά από περίπου 15-20 εργάσιμες ημέρες.

Λαμβάνετε μια πλήρη γραπτή αναφορά που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον οργανισμό σας και να του παρέχετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Πραγματοποιείται μια φορά στη ζωή σας και δεν χρειάζεται επανάληψη, καθώς η πληροφορία των γονιδίων σας παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφή μπορεί να αποτελέσει θεραπεία ή μέρος της θεραπείας στην περίπτωση παθολογικών καταστάσεων.

Μια ασθένεια μπορεί να διαταράξει το μεταβολισμό των θρεπτικών συστατικών ή κάποια θρεπτικά συστατικά μπορεί να δρουν επιβαρυντικά στην πορεία και την έκβαση της νόσου.

Η λεπτομερής αξιολόγηση της νόσου και της διατροφικής κατάστασης του ατόμου, επιτρέπει το σχεδιασμό της κατάλληλης διατροφικής παρέμβασης και καθορίζει τον τρόπο εφαρμογής εξατομικευμένου πλάνου.

Μαζί καθορίζουμε συγκεκριμένο στόχο και πλάνο δράσης.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αποτελεσματικά, είναι απαραίτητη η εξατομικευμένη βοήθεια από ειδικό επιστήμονα υγείας. Ο ασθενής πρέπει να κατανοήσει ότι οι γενικές οδηγίες διατροφής, δεν αρκούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Σημαντικότερος στόχος σε κάθε κλινική περίπτωση είναι η αποφυγή των επιπλοκών της νόσου, αλλά και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Η υπηρεσία διαχείρισης βάρους περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΜΕΙΩΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που σέβεται τις ανάγκες σας και ανταποκρίνεται σε αυτές, μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος, βελτιώνοντας την υγεία σας και την αυτοπεποίθησή σας.

Η διατροφή με στόχο την απώλεια βάρους οφείλει να είναι σωστά σχεδιασμένη, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε θρεπτικά συστατικά, να σέβεται τον τρόπο ζωής σας και τα ωράριά σας, να σας προσφέρει ευελιξία, να είναι χορταστική και να σας ικανοποιεί γευστικά.

Σε καμία περίπτωση το άτομο που ακολουθεί διατροφή για απώλεια βάρους, δεν πρέπει να υπόκειται σε ακραία στέρηση θρεπτικών συστατικών ζωτικής σημασίας.

Σημαντικό για την επίτευξη και τη διατήρηση του αποτελέσματος είναι να έχετε καθορισμένο στόχο, να είστε αποφασισμένοι για την επίτευξή του και να εκπαιδευτείτε σωστά, προκειμένου να χτίσετε συνήθειες που θα σας συντροφεύουν για όλη τη διάρκεια της ζωής σας.

Για να αποφύγετε επικίνδυνους αυτοσχεδιασμούς που μπορεί να βλάψουν ανεπανόρθωτα την υγεία σας και να σας ταλαιπωρήσουν ως προς την επίτευξη του στόχου σας, συστήνεται η διατροφή σας να είναι εξατομικευμένη, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς από ειδικό επιστήμονα υγείας.

ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Η υπηρεσία αύξησης βάρους απευθύνεται σε άτομα που έχουν στόχο να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα, αλλά και σε λιποβαρή άτομα με στόχο να αυξήσουν το βάρος τους.

Σας βοηθάμε να επιτύχετε το στόχο σας και να διατηρήσετε το αποτέλεσμα, έχοντας ως βάση τις ιδιαιτερότητές του οργανισμού σας και τις ανάγκες σας σε θρεπτικά συστατικά.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

Η διατήρηση του επιθυμητού βάρους, επιτυγχάνεται με κατάλληλη διατροφική εκπαίδευση και τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς.

Κλειδί στην επιτυχία είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση και η υποστήριξη, με στόχο την εφαρμογή μιας ισορροπημένης διατροφής στην καθημερινότητα.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η απόδοση ενός αθλητή επηρεάζεται άμεσα από την ποιότητα, την ποσότητα και την χρονική στιγμή κατανάλωσης της τροφής του μέσα στην ημέρα.

Πολλοί αθλητές δεν τρέφονται σωστά και δεν έχουν την απαραίτητη ενέργεια για να ασκηθούν.

Η διατροφή ενός αθλητή είναι σημαντικό να σχεδιάζεται εξατομικευμένα, ανάλογα με το άθλημα και το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση και η κατάλληλη υποστήριξη από ειδικό, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του αθλητή σε θρεπτικά συστατικά, βοηθά στην επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης και της επίτευξης των στόχων του.

Κύριος σκοπός των υπηρεσιών μας προς αθλητές είναι η επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης, καθώς και η βελτιστοποίηση των επιπέδων ενέργειας του αθλητή.

Ιδιαίτερη σημασία στην προσέγγισή μας έχει η ο σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος, η επίτευξη και διατήρηση της ιδανικής σύστασης σώματος και βάρους, η βέλτιστη αποκατάσταση μεταξύ των προπονήσεων, η πρόληψη τραυματισμών, η διατροφική εκπαίδευση του αθλητή.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ – ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Η ισορροπημένη διατροφή τόσο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορεί να κάνει μια μητέρα στο παιδί της.

Η εγκυμοσύνη που ξεκινά με φυσιολογικό σωματικό βάρος, προστατεύει από διάφορες παθολογικές καταστάσεις που σχετίζονται άμεσα με το βάρος της μητέρας κατά την κύηση, όπως ο διαβήτης κύησης, η υπέρταση / προεκλαμψία, ο πρόωρος τοκετός, η μακροσωμία του εμβρύου.

Στην εγκυμοσύνη είναι σημαντικό η διατροφή να είναι ποιοτική και πλήρης σε θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου. Οι ανάγκες σε φυλλικό οξύ, σίδηρο, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12 και ασβέστιο, πρέπει να καλύπτονται επαρκώς.

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που τηρείται από την μέλλουσα μητέρα, τόσο πριν την εγκυμοσύνη, όσο και κατά την εγκυμοσύνη, αλλά και κατά τη διάρκεια του θηλασμού, βελτιώνει τις πιθανότητες σύλληψης, βοηθάει στην καλή έκβαση της εγκυμοσύνης και συμβάλει σημαντικά στη γέννηση και την ανάπτυξη ενός υγιούς παιδιού.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η εξατομικευμένη διατροφή που ξεκινά από την παιδική ηλικία, μαζί με σωστή διατροφική εκπαίδευση, οδηγεί στο χτίσιμο συνηθειών για υγιή ανάπτυξη και θωράκιση του οργανισμού από τις ασθένειες για όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης ζωής.

Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στο παιδί μας είναι η εκμάθηση της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς.

Η χώρα μας έχει μια θλιβερή πρωτιά στην παιδική παχυσαρκία, με ποσοστά ανησυχητικά.

Ο κληρονομικός παράγοντας έχει αρκετά μεγάλη βαρύτητα στην αιτιολογία της παχυσαρκίας. Ένα παιδί έχει 50% πιθανότητα να γίνει παχύσαρκο όταν είναι ο ένας γονέας παχύσαρκος και 80% όταν είναι και οι δύο γονείς.

Ο γενετικός παράγοντας στην παχυσαρκία είναι πιθανολογικός και όχι καθοριστικός. Το θετικό περιβάλλον με εξατομικευμένη διατροφή, άσκηση και υποστήριξη, μπορεί να αποτρέψει στις περισσότερες περιπτώσεις την εκδήλωση της δυσμενούς γενετικής πληροφορίας. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της της διατροφογενετικής παρέμβασης και της έγκαιρης γνώσης της γενετικής πληροφορίας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η σύσταση του σώματός μας είναι καθοριστικής σημασίας για την υγεία μας και την εμφάνισή μας.

Ένα υπέρβαρο ή παχύσαρκο άτομο για να βελτιώσει την υγεία του είναι σημαντικό να μειώσει το σωματικό του λίπος.

Η ανάλυση σύστασης σώματος είναι μια μέτρηση που πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι μεταβολές σωματικών παραμέτρων που συνιστούν το βάρος μας καταγράφονται, προσφέροντας μας τη δυνατότητα αξιολόγησης.

Από τη μέτρηση λαμβάνουμε σημαντικές πληροφορίες για το ποσοστό λίπους σε Kg, τη μυϊκή μάζα σε Kg, την οστική μάζα σε Kg, το δείκτη μάζας σώματος, το ποσοστό νερού, το σπλαχνικό λίπος, τη μεταβολική ηλικία, την κατανομή του σωματικού λίπους και την ισορροπία της μυϊκής μάζας.

Η αναλογία της λιπώδους προς τη μυϊκή μάζα παίζει σημαντικό ρόλο στις ημερήσιες καύσεις. Αυξημένη μυϊκή μάζα συνεπάγεται αυξημένες καύσεις, ενώ το αυξημένο λίπος συνεπάγεται μειωμένες καύσεις, που δυσχεραίνουν την προσπάθεια αδυνατίσματος.

Με βάση τα ποσοστά των μετρήσεων, στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα που στοχεύουν στη μέγιστη απώλεια λίπους και ταυτόχρονα στην ελάχιστη απώλεια μυϊκής μάζας σε συνδυασμό με την κατάλληλη σωματική άσκηση.

Στο γραφείο μας οι μετρήσεις πραγματοποιούνται με πολυσυχνοτικό αναλυτή σύστασης σώματος της εταιρίας Tanita, για συνολική και τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος.


Πώς γίνεται η μέτρηση;

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και σύντομη.

Ρεύμα χαμηλής τάσης διαπερνά για ελάχιστα δευτερόλεπτα το σώμα μέσω ηλεκτροδίων.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αρχικά στην οθόνη της συσκευής και στην συνέχεια καταγράφονται.


Προετοιμασία για την μέτρηση:

Για σωστά αποτελέσματα της ανάλυσης σύστασης σώματος ενδείκνυται ο εξεταζόμενος:

Η μέτρηση ενδείκνυται να γίνεται από τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας στην ίδια φάση του κύκλου, κάθε φορά που πρόκειται να επαναληφθεί η μέτρηση.

* Σημειώνεται ότι η ανάλυση σύστασης σώματος δεν επιτρέπεται σε άτομα με βηματοδότη.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Η ανάλυση μεταβολικού προφίλ αποτελεί ‘ακτινογραφία’ του μεταβολισμού μας. Από γενετική άποψη, υπάρχουν διαφορές που μπορούμε να δούμε εύκολα, όπως το χρώμα των ματιών ή των μαλλιών. Υπάρχουν όμως και διαφορές που δεν φαίνονται, όπως ο τρόπος που μεταβολίζουμε τα θρεπτικά συστατικά και ο τρόπος που το σώμα μας διαχειρίζεται τις τοξίνες. Όλοι αντιδρούμε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος με τον δικό μας μοναδικό τρόπο. Τα ένζυμα, είναι πρωτεΐνες που παράγονται χάρη στην έκφραση γονιδίων και καταλύουν σημαντικές μεταβολικές αντιδράσεις, που στο σύνολό τους επιτρέπουν τη διατήρησή μας στη ζωή. Η ανάλυση μεταβολικού προφίλ περιλαμβάνει μια σειρά εξετάσεων, όπως ανάλυση μεταβολικής ανταπόκρισης, ανάλυση σύστασης σώματος, ανθρωπομετρία, λήψη αναλυτικού ιστορικού. Με βάση τα αποτελέσματα, παρέχουμε εξατομικευμένη διατροφή και οδηγίες.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σεμινάρια Διατροφογενετικής προς Επαγγελματίες Υγείας: Ιατρούς, Βιολόγους, Διαιτολόγους και συναφείς ειδικότητες.

Η συμμετοχή εγκρίνεται κατόπιν αξιολόγησης βιογραφικού και συνεδρίας γνωριμίας δια ζώσης ΄ή οnline.


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Πρώτη συνεδρία

Η πρώτη επίσκεψη στο γραφείο διαρκεί 60-80 λεπτά.


1. Λήψη ιατρικού, οικογενειακού και φαρμακευτικού ιστορικού

Η πρώτη συνεδρία ξεκινά με τη λήψη αναλυτικού ιατρικού, οικογενειακοού και φαρμακευτικού ιστορικού, με σκοπό να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την κατάσταση της υγείας σας και τις ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες σας.


2. Λήψη ιστορικού σωματικού βάρους

Συζητάμε μαζί για την πορεία του σωματικού σας βάρους. Εάν έχετε κάνει προηγούμενες προσπάθειες για να επιτύχετε το στόχο σας, τα σημεία που πήγαν καλά, καθώς και τις δυσκολίες που συναντήσατε.


3. Λήψη διατροφικού ιστορικού

Κατόπιν λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες, τη διατροφική σας συμπεριφορά, τις προτιμήσεις σας, την ύπαρξη τυχόν αλλεργιών, τον τρόπο ζωής σας και εργασίας σας, ώστε να σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ειδικά για εσάς. Λαμβάνουμε ανάκληση διαιτολογίου προηγούμενου εικοσιτετραώρου.


4. Στοχοθεσία

Στο σημείο αυτό ορίζουμε μαζί το στόχο μας. Μαζί θέτουμε τους στόχους διατροφής και άσκησης. Ο στόχος μας πρέπει να είναι άμεσος, ρεαλιστικός και μετρήσιμος.


5. Ανάλυση Σύστασης Σώματος και Αξιολόγηση

Πραγματοποίηση ανθρωπομετρίας, σωματομετρίας και ανάλυσης σύστασης σώματος με πολυσυχνοτικό αναλυτή της εταιρίας Tanita. Πραγματοποιούμε αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού σας και επεξήγηση των αποτελεσμάτων.

Για ορθότερα αποτελέσματα της εξέτασης συστήνεται:

* Σημειώνεται ότι η ανάλυση σύστασης σώματος δεν επιτρέπεται σε άτομα με βηματοδότη.


6. Σχεδιασμός προγράμματος διατροφής και διατροφική εκπαίδευση

Κατά το σχεδιασμό του προγράμματος διατροφής σας συμμετέχετε ενεργά. Είναι σημαντικό να αναφέρετε τις τροφές που σας αρέσουν, καθώς και αυτές που δεν σας αρέσουν, έτσι ώστε το διαιτολόγιο σας να είναι πρακτικό, ευχάριστο και εφασμόσιμο.

Ακολουθεί επεξήγηση του διαιτολογίου και συζήτηση για τη διευκόλυνση της εφαρμογής του.


7. Διατροφική Εκπαίδευση

Η συνεδρία μας τελειώνει με διατροφική εκπαίδευση. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ισχυρών συνηθειών, που θα μας επιτρέψουν όχι μόνο να επιτύχουμε στην προσπάθειά μας, αλλά και να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα που θα πετύχουμε.


Επόμενες συνεδρίες

Οι επόμενες συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο, ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, κατόπιν ραντεβού.

Περιλαμβάνουν εκ νέου μετρήσεις και ανάλυση σύστασης σώματος, συμβουλευτική σχετικά με τις δυσκολίες που τυχόν συναντήσατε και σύνταξη νέου ατομικού διαιτολογίου.

ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το γραφείο μας, σας δίνεται η δυνατότητα της συνεδρίας από απόσταση.

Οι συνεδρίες Online έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα με την συνεδρία στο γραφείο και άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσίες μας από απόσταση.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια ζυγαριά και μια μεζούρα και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.


Πρώτη συνεδρία

Στην πρώτη συνεδρία, κατά τη λήψη ιστορικού συνιστάται να έχετε μαζί σας πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις και τα φάρμακα σας, εάν λαμβάνετε κάποια αγωγή.

Διαρκεί 45 - 60’ και περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, στοχοθεσία, σύνταξη εξατομικευμένου διατροφικού πλάνου και διατροφική εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει στην εφαρμογή του πλάνου σας και στην επίτευξη του στόχου σας.


Επόμενες συνεδρίες

Οι επόμενες συνεδρίες διαρκούν 30 - 40 λεπτά, κατά τα οποία συζητάμε μαζί τις δυσκολίες που τυχόν συναντήσατε και σας προσφέρουμε πρακτικές λύσεις.

Σε κάθε συνεδρία παρέχεται συμβουλευτική και διατροφική εκπαίδευση.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργαζόμαστε με ένα εύρoς επιλεγμένων επαγγελματιών διάφορων επιστημονικών κλάδων και όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς πιστεύουμε στη δύναμη της σύγχρονης διεπιστημονικής προσέγγισης με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς όφελος του πελάτη μας.